Singura Cină în Tramvai dintr-o Capitală Europeană a Culturii

Identificare

Inițiativa unui grup de tineri care au vrut să ofere ceva diferit publicului timișorean, cu ocazia zilei de Valentine`s Day. Bucurându-se de un real succes încă de la prima ediție, Cina în Tramvai a acumulat un număr impresionant de evenimente, Sold Out, menite să plaseze Timișoara pe harta turistică a marilor orașe europene.

Ce înseamnă Cina în Tramvai?

Cine s-ar fi gândit că o plimbare cu tramvaiul poate fi o dovadă de romantism? Clasicul ieșit în oraș este transformat într-o surpriză pentru el și ea, o cină romantică deosebită, pe gustul acestora.

Ce ne propunem

Prin ”Cina în Tramvai” ne dorim să aducem Timișoara pe harta orașelor de top din România, un oraș pionier prin fapte și acțiune, prin proiecte demne de Capitala Europeană a Culturii. Prin această experiență, vizăm atât timișorenii, turiștii români, cât și cei străini. Proiectul se regăsește și în orașe precum Barcelona, Praga sau Milano.

Traseul

Chiar din inima orașului, Piața Libertății mai exact, singurul tramvai restaurant din România parcurge traseul primei linii de tramvai electric din Timișoara și de pe actualul teritoriu al României. Aceasta a fost dată în folosință în 1869 și asigura legătura dintre Cetate și cartierul Fabric. Traseul începea din Piața Sfântul Gheorghe și ajungea până lângă hanul „La Regina Engleză”.

Cina în cifre

Au scris despre noi

Proiectul inițiat de către Asociația Iubesc Timișoara a intrat în atenția reprezentanților Media, la nivel national. O parte dintre ei au fost prezenți la eveniment, pentru a imortaliza ineditul, iar alții au dedicat reportaje. Cina în Tramvai a fost, de asemenea, prezentă în cadrul jurnalului de știri de la ProTV.

Organizator

Parteneri